Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon: Cel mai probabil va trebui să ieșim la un protest pașnic în susținerea noului Guvern

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunță că ar putea fi organizată o acțiune de protest în susținerea noului Guvern. Această acțiune de protest ar putea fi organizată „în acest weekend sau chiar mai devreme”. Declarația a fost făcută de șeful statului în cadrul unei ediții speciale la TV8, transmite IPN.

Șeful statului spune că primește mesaje de la cetățeni cu întrebarea când să iasă la proteste. „Dacă noi am fi ieșit duminică în stradă și am fi pus față-n față oamenii noștri cu bandiții lui Plahotniuc, ei asta ar fi vrut”, a declarat Igor Dodon. Șeful statului nu exclude că într-o asemenea situație ar fi putut ave aloc și vărsări de sânge.

Președintele spune că o eventuală decizie de a ieși în stradă va fi luată în comun cu reprezentanții formațiunilor de dreapta. „Aceasta trebuie să fie o poziție clară”, spune Igor Dodon.

În opinia lui, dacă guvernarea democrată va hotărâ să lupte „până la ultimul patron”, atunci, cel mai probabil, va avea loc destabilizarea situației în țară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-cel-mai-probabil-va-trebui-sa-iesim-la-un-protest-pasnic-in-sustinerea-noului-guvern/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19