Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon ameninţă cu proteste violente dacă va fi scos din cursa electorală

Candidatul PSRM la şefia statului, Igor Dodon, ameninţă cu proteste violente dacă se va încerca scoaterea sa din cursa prezidenţială. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Pahomi” de la postul de televiziune „Realitatea TV”, transmite IPN.
„Îi preîntâmpin că le sar papucii. Pentru mine au semnat cinci sute de mii de cetăţeni. Toţi vor veni la Chişinău să protesteze. Aşa că să nu se joace cu focul şi să ne excludă din campane”, a declarat fruntaşul socialist.
Igor Dodon a mai spus că nu se va retrage din campania electorală oricare ar fi presiunile şi s-a arătat convins că va câştiga cursa pentru şefia statului. “Eu îmi respect cuvântul, nu voi pleca. Peste 40 la sută din alegători deja sunt gata să mă voteze”, a spus candidatul PSRM.
Candidata Maia Sandu, preşedinta PAS, a solicitat Comisiei Electorale Centrale să verifice provenienţa resurselor financiare ale PSRM, după ce RISE Moldova a publicat săptămâna trecută o investigaţie potrivit căreia Igor Dodon ar fi finanţat de către o companie offshore.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-ameninta-cu-proteste-violente-daca-va-fi-scos-din-cursa-electorala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19