Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon a semnat decretul privind numirea președintelui ANI

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat decretul privind numirea Rodicăi Antoci în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate (ANI). Din momentul publicării decretului în Monitorul Oficial, Rodica Antoci are la dispoziție cinci zile pentru a depune jurământul, transmite IPN.

Igor Dodon a avut vineri, 29 decembrie, o întrevedere cu Rodica Antoci. „Sper că doamna Antoci își va face datoria, iar Autoritatea va continua să descurajeze comportamentele care generează corupție în plan administrativ. Este foarte mult de lucru în domeniul respectiv”, a declarat Igor Dodon.

Șefa Laboratorului de expertize judiciare criminale din cadrul Centrului Național de Expertize Judiciare al Ministerului Justiției, Rodica Antoci, a fost desemnată în funcție în urma unui concurs desfășurat de Consiliul de Integritate ANI.

Autoritatea Națională de Integritate este o autoritate publică independentă care realizează controlul averii și al intereselor persoanelor cu funcții publice și funcții de demnitate publică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-a-semnat-decretul-privind-numirea-presedintelui-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19