Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon a promulgat legea cu privire la sistemul electoral mixt

La doar câteva ore după ce a fost votată în Parlament, Igor Dodon a promulgat Legea cu privire la trecerea la sistemul electoral mixt.

Șeful statului a făcut anunțul pe Facebook în care mai scrie că ”începe o nouă filă în istoria modernă a Republicii Moldova”.

Igor Dodon mai anunță că ”va munci în continuare pentru atingerea tuturor obiectivelor anunțate”.

Cu voturile deputaților PSRM, PDM și celor din grupul popular european a votat în această dimineață proiectul de modificare a sistemului electoral, pe fundalul unor proteste ale opoziției și a unei contramanifestații în susținerea votului mixt.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-a-promulgat-legea-cu-privire-la-sistemul-electoral-mixt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19