Select your Top Menu from wp menus

Igor Dodon a convocat Consiliul Suprem de Securitate

Elaborarea unei noi Strategii a securității naționale a Republicii Moldova a fost subiectul discutat în cadrul ședinței de lucru convocată de președintele Igor Dodon, împreună cu reprezentanții serviciului Consiliului Suprem de Securitate și a altor funcționari din cadrul Președinției, transmite IPN.

„În premieră, abordarea va fi profesionistă, ținând cont de toate riscurile și amenințările, atât pe intern cât și pe extern, în adresa Securității Naționale. Drept obiectiv de bază am propus ca Strategia să fie elaborată, definitivată și transmisă Parlamentului spre adoptare, până la finele anului 2018”, a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Anterior, Igor Dodon a semnat un decret prin care a anulat decretul prezidențial din mai 2016, semnat de predecesorul său, Nicolae Timofti, privind acceptarea Concepției securității naționale, deoarece „nu corespundea situației la zi”. Actualmente, este în vigoare Strategia din anul 2011.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-dodon-a-convocat-consiliul-suprem-de-securitate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19