Select your Top Menu from wp menus

Botan: „pentru funcţia Procurorului General s-au platit 2 milioane euro.”

Analistul politic Igor Boțan a declarat în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika că „pentru funcţia Procurorului General s-au platit 2 milioane de euro. Tranzacţia ar fi  avut loc între reprezentanţii AIE, între un cumpărător de bună credinţă şi un vânzător de bună credinţă. El este ostatic şi poate fi absolut curat şi cristalin, dar în situaţia când se vorbeşte că SIS este a unui partid, iar procurorul al altui partid vedem ce se întâmplă la un moment în societate”, scrie publika.md.

Igor Boțan a mai spus că Procuratura Generală trebuie depolitizată: „Modul în care a fost numit dl. Valeriu Zubco este vicios şi otrăveşte întreaga atmosferă din societate”.

În această săptămână urmează să aibă loc o ședință a Parlamentului cu ușile închise. Atunci, Procurorul General urmează să prezinte un raport de activitate deputaților.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/igor-botan-%e2%80%9e-pentru-functia-procurorului-general-s-au-platit-2-milioane-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19