Select your Top Menu from wp menus

Icoana Făcătoare de Minuni de la Hârbovăţ a venit, din nou, la Orhei

Biserica  “Inaltarea Domnului” din cartierul Nordic al orasului Orhei va gazdui, timp de o saptamana, Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la Harbovat. Icoana a ajuns la Orhei marti, 20 martie si a fost expusa spre inchinaciune  enoriasilor bisericii din cartierul Nordic. 

Parohul bisericii, protoiereul mitrofor Rostislav Postica,  a relatat ca  este al 6-lea an consecutiv cind,  in Postul Mare,   locasul sfant  pe care il diriguieste are onoarea de a primi icoana de la Harbovat. Cu aceasta ocazie, timp de 7 zile aici vor fi oficiate slujbe mai deosebite.  Protoiereul a mai tinut sa sublinieze  ca Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Harbovat este adusa doar in biserica din cartierul Nordic.

Icoana se va afla la Orhei  pina la 26 martie. In aceasta perioada biserica va fi deschisa de la 8 dimineta pana la orele 22:00-23:00.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/icoana-facatoare-de-minuni-de-la-harbovat-a-venit-din-nou-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19