Select your Top Menu from wp menus

Iaurt halucinant: Droguri din Orhei pentru un condamnat din Rezina

 Iaurt cu droguri.   Un astfel de  produs alimentar ametitor a incercat sa strecoare un vizitator din Orhei in Penitenciarul din Rezina. Tentativa a fost insa zadarnicita  in timpul controlului la care a fost supus coletul  cu  paharute de iart de catre oamenii legii.

Potrivit serviciului de presa al DIP,  vigilenţa colaboratorilor Penitenciarului nr. 17 – Rezina a fost pusă la încercare, marti , 4 decembrie, de catre  o persoană civilă care a  incercat sa transmita unui condamnat  substante narcotice . Coletul cu alimente a fost insa verificat foarte minutios. Astfel, in paharele cu iart aduse de catre un barbat din Orhei   au fost gasite nouă obiecte de formă ovală învelite în peliculă,  care contineau substanţă vegetală mărunţită de culoare verde, cu un miros specific de marijuană.

In aceiasi zi, dupa cum informeaza sursa citata,  o tentativa de transmitere a obiectelor interzise a avut loc si la Penitenciarul nr. 3 – Leova. Prin „Posta Moldovei” pe adresa inchisorii a venit un colet in care se aflau  16 telefoane mobile, 14 încărcătoare, 2 perechi de căşti şi o baterie pentru telefon mobil, precum şi un vas cu volumul de 1 litru care  conţinea o substanţă incoloră cu miros specific de alcool.

Ambele cazuri sunt cercetate de organele competente.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iaurt-halucinant-droguri-de-la-orhei-pentru-un-condamnat-de-la-rezina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19