Select your Top Menu from wp menus

Iasi: Un candidat la parlamentare promite „sa fure mai putin” decat contracandidatii sai

Unul dintre candidatii filialei iesene a PER, Gabriel Raduna, spera sa castige alegerile din colegiul Raducaneni pentru functia de deputat anuntand electoratul: „Fur mai putin ca ei!”, relateaza Agerpres.

„Daca as spune ca nu fur, nu as fi crezut. Daca as spune ca fur, as trece drept un candidat neserios. De aceea, va spun doar atat: Fur mai putin ca ei! PSD a fost la guvernare si a furat. PNL a facut la fel. A venit la guvernare PDL. Au furat la fel ca cei dinaintea lor, numai ca, fiind criza, furtul a fost mai vizibil. USL nu e mai prejos in talharie”, a declarat luni Gabriel Raduna, candidatul PER in Colegiul Raducaneni.

Ecologistul le transmite electorilor dezamagiti sa nu-si piarda increderea si sa voteze candidatii partidelor mici, care nu au mai fost la guvernare si nu au dezamagit.

Le promit alegătorilor că dacă mă vor vota, spre deosebire de candidaţii PDL şi USL, voi lăsa şi lucruri bune în urmă”, sună răvăşitor anunţul electoral al lui Gabriela Rădună, care seamănă binişor cu acel “Nu mă alegeţi” al candidatului Spirache din piesa lui Tudor Muşatescu “Titanic Vals”.

Gabriel Raduna candideaza in Colegiul Raducaneni pentru un mandat de deputat in viitorul legislativ. El ii are drept contracandidati pe secretarul de stat Mugur Cozmanciuc (USL) si fostul prefect Dragomir Tomaseschi (ARD).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/iasi-un-candidat-la-parlamentare-promite-sa-fure-mai-putin-decat-contracandidatii-sai/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19