Select your Top Menu from wp menus

Huffington Post: Un calendar care pretinde ca prezinta preoti romani ortodocsi in ipostaze sexi face turul blogosferei.VIDEO

Un calendar care pretinde ca prezinta preoti ortodocsi din estul Europei, inclusiv din Romania, in tinute sexy, face turul blogosferei, scrieHuffington Post.

Pe site-ul celor care au produs acest  calendar nu se face o referire explicita la prezenta unor preoti romani, specificandu-se doar ca este vorba despre „slujitori ai Bisericii Ortodoxe din estul Europei vorbesc cu sinceritate despre cine sunt mai departe de haina preoteasca pe care o imbraca: oameni obisnuiti cu pasiuni, placeri, interese si dorinte”.

Site-ul are insa si o versiune in limba romana si calendarul este oferit spre vanzare la 10 euro sau 45 de lei.

Site-ul face si o referire la sustinerea membrelor trupei punk Pussy Riot.

Pe unele bloguri, „preotii” sunt prezentati ca fiind italieni.

Patriarhia Română consideră că fotografiile dintr-un calendar cu „pretinşi preoţi ortodocşi români în ipostaze nedemne”, care circulă pe internet şi au făcut obiectul unei ştiri publicate de huffingtonpost.com, reprezintă o „intenţie vădită de calomniere şi defăimare a slujitorilor ortodocşi”.

„Publicate iniţial pe un site cu administrator necunoscut, imaginile indecente cu fotomodele care pozează drept preoţi ortodocşi din mai multe ţări denotă intenţia vădită de calomniere şi defăimare a slujitorilor ortodocşi din partea autorilor care doresc să promoveze şi să justifice propria lor ideologie. De aceea, nu merită alte comentarii”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Patriarhie.

Reacţia Patriarhiei referitoare la calendarul cu „pretinşi preoţi ortodocşi români în ipostaze nedemne” vine după ce presa din România a preluat o ştire de joi din Huffington Post cu titlul „«Romanian Orthodox Priests» Produce Steamy Gay 2013 Calendar” („Preoţi ortodocşi români” într-un calendar gay incendiar – n.r.).

sursa: hotnews.ro, mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/huffington-post-un-calendar-care-pretinde-ca-prezinta-preoti-romani-ortodocsi-in-ipostaze-sexi-face-turul-blogosferei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19