Select your Top Menu from wp menus

”Hoț în lege” de origine georgiană – expulzat din Moldova

La 18 august 2017, în cadrul Direcției Combaterea Crimei Organizate a Inspectoratului Național de Investigații a parvenit informația operativă precum că prin Aeroportul Internațional Chișinău, din Kiev, Ucraina a intrat pe teritoriul Republicii Moldova o persoană de origine georgiană.

Urmare a investigațiilor efectuate de ofițerii de investigații în comun cu procurorii Procuraturii pentru combaterea criminalității organizate și cauze speciale, s-a stabilit că bărbatul, de 41 de ani, este ,,hoț în lege,, alias ”Дато Черепаха”.

Acesta, oprit de forțele de ordine în Aeroportul Internațional Chișinău, a fost condus la sediul INI, pentru a stabili scopul sosirii acestuia pe teritoriul Republicii Moldova, persoanele cu care contactează, precum și alte informații utile din sfera lumii interlope.

Astfel, s-a stabilit că acesta, urma să fie întâmpinat în Aeroport de două persoane, locuitori ai regiunii transnistrene. Totodată, s-a stabilit că persoana de origine georgiană a fost anterior judecată de mai multe ori pe teritoriul diferitor state, fiind specializată în comiterea furturilor din locuințe, fiind încoronat la 28 octombrie 2012, în orașul Atena, Grecia, împreună cu alte autorități ale lumii interlope din Ucraina, precum și din Georgia.

De asemenea, s-a stabilit că acesta, ultima dată, a fost condamnat pentru furt în Regatul Spaniei, la un an privațiune de libertate, de unde după eliberare, în luna iulie anul curent, a fost deportat în Georgia, fiind expulzat în Azerbaidjan și apoi în or. Kiev. Ulterior, a venit în Moldova pentru a se stabili cu traiul.

Persoanele din regiunea transnistreană care urmau să-l întâmpine nu îi sunt cunoscute, legătura cu aceștia a fost făcută prin intermediul unei persoane din Ucraina.
Hoțul în lege a fost expulzat din Republica Moldova pentru a fi prevenite careva activități ilegale.

În baza informațiilor operative și a numerelor de telefoane ridicate de la acesta, urmează a fi stabilite persoanele, cetățeni ai Republicii Moldova, precum și ai regiunii transnistrene cu care acesta a intrat în contact pentru a stabili legăturile criminale cu membrii lumii interlope din RM.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/hot-in-lege-de-origine-georgiana-expulzat-din-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19