Select your Top Menu from wp menus

Horoscopul zilei de joi, 6 octombrie 2011

BERBEC

Vi se acorda posibilitatea de a avea o mare influenta, in sensul luarii deciziilor in locul celor dragi. Toti membrii familiei dv. vor sa se odihneasca mai mult.
TAUR

Stati mai mult in bucatarie. Nu vi se pare nimic deosebit, pentru ca si pana acum ati facut la fel de cate ori ati avut ocazia. Seara, activitate nocturna „interesanta” si originala.
GEMENI

Puteti sa intalniti o persoana de care sa va indragostiti la prima vedere. Vor aparea din nou incurcaturi sentimentale, mai ales daca sunteti casatorit. Seara, bani putini.
RAC
Va alegeti cu grija prietenii (ii preferati pe cei mai in tineri decat dv.). Foarte curand veti avea nevoie de ajutorul acestora pentru a pune la punct o activitate privata.
LEU
Cei dragi vor sa va faca o surpriza placuta, dar le taiati elanul doar cu cateva vorbe. Toti va inteleg si va ajuta cat pot, dar trebuie si dv. sa fiti mai putin pretentios.
FECIOARA
Desi sansele de a va intalni cu persoana iubita sunt minore, va simtiti multumit. Pentru dv. este important sa nu va enervati, ci sa va ocupati in continuare de familie.
BALANTA
Familia va cere imperios sa nu-i mai ajutati pe cei din anturaj. Compasiunea va este limitata de nevoi si de rude. Seara, ocupati-va si de treburile casnice restante.
SCORPION

Reveniti la sentimente mai bune fata de vecini si prieteni. Vi se cere sa dati ajutor unei persoane si refuzati din comoditate sau doar pentru ca nu o simpatizati.
SAGETATOR
Riscati sa rupeti o relatie stabila, doar pentru ca simpatizati o persoana din anturaj. Seara, vi se cere sa fiti sincer si sa va achitati toate datoriile, chiar si pe cele morale.
CAPRICORN
Cele mai mari dificultati vi le fac membrii mai tineri ai familiei, daca vreti sa plecati de acasa. Nu acceptati niciun fel de ingerinte din partea rudelor si gresiti din nou.
VARSATOR
Sunteti categoric in ceea ce priveste organizarea, mai ales daca este vorba de propria familie. Este de preferat sa nu mai „monitorizati” pe nimeni, daca nu doriti scandal!
PESTI
Chiar daca aveti o preocupare, ce va consuma bruma de timp liber pe care il mai aveti, nu renuntati la viata de familie! O veche cunostinta din anturaj va trezeste senzualitatea la viata.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/horoscopul-zilei-de-joi-6-octombrie-2011/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19