Select your Top Menu from wp menus

Horoscopul saptamanii care vine

Berbec

Conjunctura astrală va favoriza activitățile intelectuale săptămâna aceasta. Încearcă să profiți și de influențele pozitive ale Lunii pentru a avea grijă de forma ta fizică. Ai grijă însă să nu te lași pradă ambițiilor nejustificate, pentru că riști să te suprasoliciți. Dacă îți vei conștientiza limitele vei avea de câștigat atât pe plan fizic, cât și pe plan psihic.

Taur

Nu ești geloasă, însă îți vei dori ca iubitul tău să înceteze să se joace cu nervii tăi. Fă-l să înțeleagă asta, însă ia-ți toate măsurile de precauție pentru a te asigura că discuția nu va degenera într-o ceartă. Dacă ai probleme financiare, nu spera că ele se vor rezolva de la sine săptămâna aceasta. Cea mai bună soluție pe care o ai la îndemână este să-ți reduci cât mai mult cheltuielile și să începi să faci economii.

Gemeni

Vei avea parte de o stare de euforie săptămâna aceasta. Nu doar că vei vedea lumea printr-un filtru optimism, ci vei fi convinsă că toate problemele pot fi rezolvate și că lucrurile se vor aranja până la urmă în modul în care îți dorești. Conjunctura astrală este favorabilă unor succese și câștiguri financiare. Vei avea însă parte de o schimbare radicală pe plan amoros.

Rac

Conjunctura astrală îți este favorabilă și te va ajuta să acționezi într-un mod impresionant. Vei avea parte de noroc și nu vei ezita să-ți asumi unele riscuri. Pe plan familial, lucrurile vor fi liniștite și nu vei avea parte de probleme. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva în timpul unei călătorii.

Leu

Vor exista unele probleme pe plan familial. Dacă ești căsătorită, vei avea impresia că soțul tău face unele lucruri dinadins pentru a te enerva. Mai mult, vei avea senzația că nu te iubește și sprijină suficient. Dacă ai copii, ți se va părea că nu sunt suficient de recunoscători pentru eforturile pe care le faci. Pe plan sexual și profesional, vei avea parte de rutină. Trebuie să faci ceva pentru a scăpa de ea.

Fecioară

Conjunctura astrală favorabilă te va ajuta să ai gânduri pozitive, care îți vor îmbunătăți viața ție și celor din jurul tău. Cu toate astea, nu vei fi scutită de unele mici probleme financiare. Este posibil să-ți găsești o oportunitate de a-ți mări veniturile, însă nu fi lacomă și evită să te implici în acțiuni prea riscante.

Balanță

Vei avea tendința să duci o viață discretă și să te ferești de a fi în lumina reflectoarelor. Drept urmare, vei  gândi lucrurile mai în profunzime și vei fi mai lucidă. Ți se va părea că persoanele la care ții au atitudini nepotrivite față de tine. Fie te vei retrage în tine însăți, fie vei izbucni și vei face o criză de nervi. Există riscul unor probleme pe plan amoros.

Scorpion

Conjunctura astrală te va face mai șarmantă, iar persoanele din jurul tău vor fi invidioase pentru asta. Va trebui să îți înfrânezi un pic optimismul, pentru că există riscul să-ți aducă unele probleme. Pe plan amoros, amintește-ți că nu tot ce zboară se mănâncă. E mai bine să fii prevăzătoare decât să fii nevoită să dregi lucrurile.

Săgetător

Vei fi prinsă între dorința de a acționa și frica de eșec. Există riscul ca starea aceasta de incertitudine să te facă să pierzi mai multe oportunități, așa că hotărăște-te cu adevărat ce vrei! Nu le împrumuta bani prietenilor fără să te gândești de două ori înainte. Există riscul să nu mai vezi nici banii, nici pe ei.

Capricorn

Există riscul să fii foarte nervoasă și obosită din cauza programului de muncă foarte încărcat. Ai tendința să îți testezi în permanență limitele, așa că puțină odihnă pe final de an nu strică. Ai grijă să nu exagerezi cu mâncarea în această perioadă, pentru că s-ar putea să te confrunți cu unele probleme de sănătate. Te vei implica în mai multe proiecte în perioada următoare.

Vărsător

Conjunctura astrală de săptămâna aceasta va aduce în viața ta schimbări favorabile și câștiguri financiare. Vei suferi probabil de insomnie, chiar dacă ai un stil de viață destul de relaxat. Nu te îngrijora: tot ce trebuie să faci este să nu mănânci mult seara înainte de culcare și eventual să bei o cană de ceai de tei. Pe plan profesional, te vei bucura de succes.

Pești

Vei fi prinsă între dorința de a avea o viață stabilă și impulsul de a avea o aventură amoroasă. Prietenii vor sesiza acest lucru și îți vor aduce reproșuri. Există riscul să te confrunți cu o stare de depresie, pe care trebuie să o învingi înainte să se agraveze. Încearcă să-ți controlezi agresivitatea și impulsivitatea și vei avea numai de câștigat din asta.

sursa: TurdeTur.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/horoscopul-saptamanii-care-vine-27/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19