Select your Top Menu from wp menus

HI-Q are un nou videoclip regizat de soţul Danei Nălbaru

Regizat de actorul Dragoş Bucur, soţul Danei Nălbaru, videoclipul piesei „Soare” urmăreşte povestea de viaţă a membrilor trupei.

Florin, Mihai şi Dana încearcă să scoată la lumină ceea ce este cel mai important pentru ei: o familie fericită, o iubire împlinită, o eternă cautare a dragostei reale şi o prietenie care rezistă peste ani. Filmările au avut loc pe autostradă şi au durat o zi.

Piesa „Soare” face parte din albumul „Când zâmbeşti”, lansat în luna aprilie a acestui an.

Anul acesta, HI-Q a împlinit 12 ani de activitate, timp în care a trecut prin mai multe schimbări până când a revenit la formula iniţială, cu Dana Nălbaru pe post de solistă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/hi-q-are-un-nou-videoclip-regizat-de-sotul-danei-nalbaru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19