Select your Top Menu from wp menus

Hacker extrădat din Moldova autorităţilor americane

Alex Yucel a fost extrădat autorităților americane

Extrădearea a avut loc astăzi, 26 mai, în primele ore ale zilei, la Aeroportul Internațional Chișinău. Alex Yucel a fost însoțit de agenții Departamentului Justiției al Statelor Unite ale Americii și urmează a fi judecat de organele competente ale SUA.

Reamintim, Alex Yucel a fost arestat în luna noiembrie 2013 de către ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, fiind acuzat de complicitate la accesări neautorizate a sistemelor informaţionale.

Imediat, după arestarea lui Alex Yucel a fost declanșată operațiunea internațională, care s-a desfășurat concomitent, pe teritoriul a 19 ţări din întreaga lume. Au fost efectuate aproximativ 300 de percheziţii la domiciliu la nivel mondial, fiind arestate 81 de persoane. Totodată, au fost confiscate peste 1 000 de dispozitive de stocare a informaţiei, ca fiind suspecte în utilizarea activităților ilegale, inclusiv, calculatoare, laptopuri, telefoane mobile, routere, hard-diskuri externe precum şi sticuri de memorie USB.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/hacker-extradat-din-moldova-autoritatilor-americane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19