Select your Top Menu from wp menus

Guvernul va rezilia contractele de privatizare cu companiile care nu și-au onorat angajamentele investiționale

Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat, în ședința de astăzi a Guvernului, ministrului Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, să evalueze mersul executării unor proiecte de privatizare investiționale sau creare a unor parcuri industriale și a cerut să fie reziliate contractele de privatizare în cazul în care nu au fost onorate angajamentele asumate de către investitori, informează MOLDPRES.

Premierul a făcut referire la două parcuri industriale din sudul Republicii Moldova care au promis deschiderea mai multor locuri de muncă, însă în final au creat doar un loc sau două de muncă.

„Este vorba despre cinematografele din centrele raionale care sunt acum în paragină. Vorbesc aici și de Parcul industrial Cimișlia și Parcul industrial Comrat, care urmau să creeze 800 și, respectiv, 2260 de locuri de muncă, dar avem un singur și două posturi de muncă. Un loc aparte îl ocupă complexul hotelul Național. De mai multe ori am atras atenția asupra acestei probleme. Am avut și situații când copiii consumau droguri acolo, a declarat Pavel Filip.

Primul ministru a solicitat ca timp de o săptămână să fie verificate toate contractele de privatizare, iar cu „cei care nu și-au îndeplinit obligațiile, nu au creat locuri de muncă și nu au făcut investițiile necesare, să fie reziliate contractele de privatizări”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-va-rezilia-contractele-de-privatizare-cu-companiile-care-nu-si-au-onorat-angajamentele-investitionale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19