Select your Top Menu from wp menus

Guvernul susține ridicarea interdicției deținerii cetățeniilor altor state de către ofițerii SIS

Guvernul a aprobat modificarea actelor legislative prin care este restricționată deținerea de către ofițerii Serviciului de Informații și Securitate a cetățeniilor altor state, transmite IPN.

Potrivit ministrului justiției Vladimir Cebotari, Constituția Republicii Moldova acordă garanții de accedere în funcție și de desfășurare a activității de serviciu tuturor cetățenilor.

Ministrul a mai spus că după adoptarea de către Parlament a acestui proiect de lege va fi necesar de a modifica sau completa mai multe decizii ale executivului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-sustine-ridicarea-interdictiei-detinerii-cetateniilor-altor-state-de-catre-ofiterii-sis/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19