Select your Top Menu from wp menus

Guvernul SUA a donat Armatei Naţionale un lot de tehnică militară

Guvernul Statelor Unite ale Americii a oferit Armatei Naţionale un lot de tehnică militară. Donaţia a fost făcută astăzi în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Ministerului Apărării.

Lotul de tehnică militară a fost donat în cadrul unui program de asistenţă din partea SUA şi cuprinde 43 de unităţi de tehnică HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) şi 10 remorci pentru unităţi de tehnică auto HMMWV.

39 de vehicule militare au fost oferite astăzi, altele patru urmînd să ajungă în Armata Naţională pînă la sfărşitul anului curent, tehnica oferită va face parte din dotarea Batalionului 22 de menţinere a păcii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-sua-a-donat-armatei-nationale-un-lot-de-tehnica-militara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19