Select your Top Menu from wp menus

Guvernul retrage drepturile exclusive ale BB-Dializă, pusă sub sechestru în dosarul lui Plahotniuc

Guvernul a modificat Hotărârea Guvernului privind parteneriatul public-privat pentru serviciile de dializă. Proiectul vine să elimine „situaţia de monopol instituit de facto în prestarea serviciilor de hemodializă în ambulatoriu, precum şi revenirea la termenul iniţial stabilit al proiectului de parteneriat public-privat de 12 (doisprezece) ani”.

Astfel, vor fi retrase drepturile exclusive ale companiei BB-Dializa, care a fost pusă sub sechestru pe marginea dosarului de spălare de bani deschis pe numele lui Vlad Plahotniuc.

De asemenea, potrivit proiectului, Compania Naţională de Asigurări în Medicină va avea posibilitatea să contracteze toţi prestatorii de servicii de dializă în ambulatoriu, în baza poliţei de asigurare pentru pacienţii admişi în sistemul de stat de asigurări medicale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-retrage-drepturile-exclusive-ale-bb-dializa-pusa-sub-sechestru-in-dosarul-lui-plahotniuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19