Select your Top Menu from wp menus

Guvernul îşi va prezenta demisia pe 8 martie. Astăzi a fost numit Inspectorul General al Poliţiei

În după-amiaza zilei de astăzi premierul Vlad Filat a prezitat şedinşa Guvernului anunţă serviciul de presă al Executivului. Potrivit sursei citate în debutul şedinţei, Vlad Filat a anunţat că, urmare a votului Parlamentului prin care a fost susţinută moţiunea de cenzură privind demiterea Executivului, va depune o cerere de demisie în adresa Preşedintelui ţării vineri, 8 martie, 2013.
Premierul a declarat că în următoarele zile vor avea loc mai multe şedinţe ale Cabinetului de Miniştri, urmînd a fi aprobat hotărîri importante pentru dezvoltarea ţării.
Cabinetul de Miniştri l-a numit în funcţia de Inspector General al Poliţiei, structură ce îşi începe activitatea astăzi, urmare a intrării în vigoare a legii privind Poliţia, pe Ion Bodrug, care a ocupat funcţia de viceministru al Afacerilor Interne.
Tot astăzi, Executivul a aprobat Regulamentul sanitar privind aditivii alimentari. Regulamentul stabileşte norme de utilizare a E-urilor în produsele alimentare în vederea asigurării funcţionării eficiente a pieţei interne, a unui nivel înalt de protecţie a sănătăţii populaţiei şi a unui nivel înalt de protecţie a consumatorilor.
Un alt proiect de hotărîre aprobat astăzi de Executiv a vizat transmiterea, cu titlu gratuit, din gestiunea Î.S. „Moldaeroservice”, fondată de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, în gestiunea Muzeului Naţional de Arheologie şi Istorie a Moldovei, din subordinea Ministerului Culturii, a mai multor bunuri, inclusiv a unui elicopter Ka-26.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-isi-va-prezenta-demisia-pe-8-martie-astazi-a-fost-numit-inspectorul-general-al-politiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19