Select your Top Menu from wp menus

Guvernul are noi miniștri

Ministrul Economiei, Sergiu Gaibu, şi-a anunţat astăzi demisia din funcţie. Acest portofoliu va fi gestionat de preşedintele Comisiei parlamentare de profil, Dumitru Alaiba, a anunţat premierul Natalia Gavriliţa, în debutul şedinţei de astăzi a Guvernului, transmite MOLDPRES.

De asemenea, în  funcţia de ministru al Mediului va fi numită Iordanca-Rodica Iordanov, secretar de stat la ministerul de resort.

Tot astăzi, Cabinetul de miniştri a aprobat eliberarea lui Andrei Muntean din funcţia de director adjunct la Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI). În acest post a fost numită Silvia Bojoga, care va exercita şi interimatul şefului instituţiei până la numirea altei persoane.

În şedinţa din 16 noiembrie a Guvernului a fost anunţată şi eliberarea lui Eugeniu Cozonac din funcţia de director al Agenţiei Proprietăţi Publice. Locul acestuia va fi ocupat de Alexandru Musteaţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernul-are-noi-ministri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19