Select your Top Menu from wp menus

Guvernarea mimează că este pro-europeană, opinii

Actuală guvernare doar mimează că este pro-europeană şi urmăreşte scopul integrării europene, iar oficialii europeni îşi dau seama de acest lucru. Opinii în acest sens au fost formulate în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune „TVR Moldova”, transmite IPN.

„Guvernul Filip îmi aminteşte de Guvernul Tarlev. Filip la fel a trecut pe la fabrica „Bucuria”, foloseşte aceleaşi slogane, paradigme. Oficialii europeni demult şi-au dat seama care este realitatea la noi. Atunci când UE a elaborat foaia de parcurs pentru Republica Moldova, oficialii de la Bruxelles au cunoscut foarte bine realitatea de la noi, ştiau de problemele cu care se confruntă ţara noastră. Unica şansă care i-a mai rămas Republicii Moldova pentru a reabilita încrederea europenilor este implementarea prevederilor Acordului de asociere cu UE”, a declarat analistul politic Mihai Cernencu.

O opinie similară a fost formulată şi de către liderul Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă. „Europenii cunosc prea bine ce se întâmplă la noi. Guvernul Filip este ca o echipă de fotbal care nu va ajunge niciodată în Liga superioară”, a declarat Hadârcă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guvernarea-mimeaza-ca-este-pro-europeana-opinii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19