Select your Top Menu from wp menus

Gusev rămâne șef la Moldovagaz până la toamnă

Pe 27 mai 2016, a avut loc adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor SA Moldovagaz, monopolul local la transportul, distribuţia şi furnizarea de gaze.Adunarea nu a decis mare lucru, pentru că soarta întreprinderii şi a managementului se hotărâşte în alte cabinete.
Acţionarii nu au decis nimic privind viitorul lui Alexandru Gusev, preşedintele Moldovagaz, care nici nu a fost prezent la adunare. La fel nu au fost făcute alte schimbări în conducerea întreprinderii.
Potrivit unor surse, pentru funcţia de manager ar fi promovat actualul vice-ministru al Economiei, Vitalie Iurcu, dar şi alte persoane afiliate conducerii Partidului Democrat, dar Gazprom nu este de acord.

mai multe pe mold-street.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gusev-ramane-sef-la-moldovagaz-pana-la-toamna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19