Select your Top Menu from wp menus

Guilherme – suspendat 4 etape. Milsami Orhei – amendat cu 3 mii de lei

Comitetul de Competiţii al F.M.F. a adoptat vineri, 27 speptembrie decizia de de a-l suspenda pe jucătorul De Paula Lucrecio Guilherme pentru 4 etape de Campionat (comportament violent – lovirea intenţionată a adversarului cu mâna în faţă). Pentru aceeaşi încălcare Comitetul a decis sancţionarea FC Milsami cu amendă în sumă de 3000 (trei mii) lei (MDL).
Incidentul s-a produs în cadrul ultimei etape disputate de Milsami la Orhei contra FC Dacia. Guilherme a lovit un fotbalist al FC Dacia, fapt pentru care a fost eliminat de pe teren. Aceasta nu este prima ieşire nesportivă a fotbalistului. În cadrul meciului contra Rapid din etapa VI, când le-a arătat celor prezenţi în tribune un gest obscen. La începutul lunii septembrie el a fost suspendat o etapă şi amendat cu 5 mii de lei. Aunci el promitea că asfel de gesturi nu se vor mai repeta.
Amintim că Milsami a pierdut dezastzruos de la FC Dacia la mijlocul acestei săptămâni pe teren propriu cu scorul de 1-4. În urma acestui rezultat antrenorul Ştefan Stoica a anuţat că ar putea să plece de la echipă. Următorul joc Milsami îl va disputa duminică şa Vadul-lui-Vodă contra FC Academia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/guilherme-suspendat-4-etape-milsami-orhei-amendat-cu-3-mii-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19