Select your Top Menu from wp menus

Grupul de Comunicare Strategică a României: Durata de vindecare a infecţiei cu COVID-19, între două şi şase săptămâni

Durata de vindecare a infecţiei cu noul coronavirus COVID-19 depinde de severitatea simptomelor şi poate dura între două şi şase săptămâni, notează Grupul de Comunicare Strategică a României, care lucrează îndeaproape cu Ministerul Sănătăţii, într-un mesaj cu scop informativ. COVID-19 poate lăsa urme serioase în cazul supravieţuitorilor, dacă afectează puternic plămânii.

În România sunt în acest moment 367 de cazuri confirmate, dintre care 3 în stare gravă. Peste 50 de persoane s-au vindecat.

La nivel mondial, peste 10.000 oameni au pierit din cauza COVID-19.

Grupul de Comunicare Strategică le cere cetăţenilor să evide deplasările şi contactul cu ceilalţi, dar şi să rămână pe cât posibil în autoizolare.

Lumea se confruntă cu o pandemie de coronavirus, iar foarte multe ţări, între care şi România, au declarat stare de urgenţă. Oamenii sunt sfătuiţi să rămână în autoizolare. În unele state, ieşitul pe stradă se face doar cu un motiv bine determinat.

sursa: tvrmoldova.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/grupul-de-comunicare-strategica-a-romaniei-durata-de-vindecare-a-infectiei-cu-covid-19-intre-doua-si-sase-saptamani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19