Select your Top Menu from wp menus

Grupări “interraionale” ale traficanţilor de DROGURI, cu membri din Orhei/VIDEO

15 persoane, membri ai patru grupări infracţionale specializate în trafic de droguri au fost  reținuți de angajații Direcției Antidrog al Inspectoratului Național de Investigații.  Bărbații  au vârste cuprinse între  22 și  38 de ani şi sunt domiciliați în mai multe localităţi ale republicii, inclusiv din părţile Orheiului.

 Timp de două săptămâni, prin achiziţii, verificări şi perchiziţii efectuate de oamenii legii, la bănuiţi au fost depistate 38 grame de heroină, cantare cu urme de heroină, seringi, telefoane mobile şi peste 30 mii de lei care ar fi fost obţinuţi din comercializarea drogurilor.
11 tineri au fost  arestati pentru 30 de zile, iar patru sunt cercetați în  libertate. Potrivit unui comunicat al IGP, bănuiţii își recunosc vina și colaborează cu organul de urmărire penală.
 
În dosarul penal deschis in acest caz figurează presupuşi traficanţi de droguri din municipiul Chișinău  şi din raionale Orhei, Drochia, Cimișlia și Basarabeasca. Pentru circulația ilegală a substanțelor narcotice  în scop de înstrăinare sunt prevăzute pedepse cu închisoare de la 7 la 15 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/grupari-interraionale-a-traficantilor-de-droguri-cu-membri-din-orheivideo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19