Select your Top Menu from wp menus

Grup infracțional specializat în circulația drogurilor, dezmembrat de poliție

Trei persoane cu vîrste cuprinse între 30 și respectiv 35 de ani, domiciliați temporar în Chișinău și suburbiile municipiului, membri ai unui grup infracțional au fost reținuți fiind suspectați de comercializarea drogurilor. Aceștia au fost arestați pentru 30 de zile.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Antidrog de comun cu inspectorii Centrului Chinologic al Serviciului Vamal au stabilit că grupul infracţional au organizat diferite scheme ce le-ar permite introducerea în Republica Moldova a substanţelor narcotice de tip ecstazy, amfetamină, heroină, precum și stupefiante. Drogurile erau comercializate pe teritoriul ţării, iar unele fiind tranzitate cu destinaţia finală Federaţia Rusă.

Ulterior, au fost reținuți încă doi membri ai grupării cu rolul de distribuire a drogurilor consumatorilor, fiind depistate două pastile psihotrope cu denumirea „Alprazolam”, telefoane mobile și alte mijloace de comunicare, precum și acte de identitate cu semne de falsificare emise de autoritățile Române.

Dacă vinovăţia suspecţilor va fi dovedită, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/grup-infractional-specializat-in-circulatia-drogurilor-dezmembrat-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19