Select your Top Menu from wp menus

Grupare criminala, cu ‘Tyson’ in frunte, retinuta de politie

O grupare infracţională, specializată în furturi şi tâlhării, care opera pe teritoriul Republicii Moldova, condusa  de alias „Tyson” a fost destructurată de colaboratorii MAI. Astfel, în luna martie, curent, tinerii au încercat să pătrundă într-o staţie PECO din aproprierea comunei Stăuceni. Însă au fost observaţi de către operatorul staţiei care a apăsat butonul de alarmă a agenţiei de pază.
După trei luni de cercetări, a fost stabilită identitatea lor. Aceştia s-au dovedit a fi patru tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 22 de ani, locuitori ai capitalei, doi din ei au mai fost anterior cercetaţi penal pentru furt, jaf şi huliganism.
În urma percheziţiilor efectuate, la domiciliile persoanelor implicate, au fost depistate: 2 măşti pentru ascunderea înfăţişării; un pistol de model RECK, calibru 8 mm, de culoare neagră; 10 telefoane mobile; o sabie confecționată din metal; trei pachețele, în care se afla o masă vegetală de culoare verde închisă cu un miros specific, asemănătoare cu ,,marihuana”.
La moment, capul grupării se află în stare de arest pe un termen de 30 zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă până la şase ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gruapre-de-infractori-retinuta-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19