Select your Top Menu from wp menus

Groază la aeroport! Avea în bagaj cadavre prăjite de bebeluşi

S-au găsit multe obiecte bizare în bagaje, la aerport, dar descoperirea de zilele trecute depăşeşte orice limită. În genţile unui pasager s-au găsit cadavre de fetuşi umani.

Potrivit cotidianului britanic The SUN, un englez a cumpărat din Thailanda, pentru suma de 4.000 de lire sterline, nişte suveniruri… horror. Bărbatul a achiziţionat fetuşi umani, prăjiţi şi poleiţi cu aur, pentru a se menţine proaspeţi.

Acesta voia să îi vândă pe bani mulţi în Anglia, celor care practică magia neagră. Autorităţile aeroportuare nu au înţeles iniţial ce anume se află în bagajele britanicului, dar când au aflat despre ce este vorba au încremenit.

Prins, britanicul a recunoscut că sunt cadavre de bebeluşi, fetuşi umani scoşi chirurgical din burta mamelor cu puţin timp înainte de a se naşte. Ei sunt apoi prăjiţi în cuptoare şi poleiţi cu aur sau băgaţi în lac pentru a nu se strica.

sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/groaza-la-aeroport-avea-in-bagaj-cadavre-prajite-de-bebelusi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19