Select your Top Menu from wp menus

GRIPA a început să dea TÂRCOALE Orheiului

Printre cele 30 de cazuri de gripă care au fost înregistrate în decursul săptămânii trecute în R.Moldova, se numără şi un caz diagnosticat în raionul Orhei. Acesta este primul caz de gripă din  sezonul rece 2015-2016 şi s-a încheiat cu spitalizarea persoanei îmbolnăvite.

Potrivit Centrului de Sănătate Publică Orhei, pacienta este o femeie dintr-o localitate sătească. Aceasta a fost diagnosticată cu gripa după ce au fost stabilite semne clinice ale infecţiei. Bolnavă a fost spitalizată în secția de boli infecțioase a Spitalului raional Orhei şi medicii constata că boala are o evoluție de o gravitate medie.

Centrul Național de Sănătate Publică anunţă că în actualul sezon rece 6 în republică au fost înregistrate în total 44 cazuri de gripă. În aproape o jumătate din aceste cazuri a fost depistat virusul gripal A(H1N1).


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gripa-a-inceput-sa-dea-tarcoale-orheiului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19