Select your Top Menu from wp menus

Grigore Petrenco: Candidaţii opoziţiei trebuie să se retragă din cursa prezidenţială

Fostul deputat Grigore Petrenco îi îndeamnă pe candidaţii opoziţiei Maia Sandu, Andrei Năstase şi Dmitrii Ciubaşenco, să se retragă din cursa prezidenţială pentru că nu au nicio şansă. Îndemnul a fost făcut în cadrul emisiunii „Interpol” de la postul de televiziune „TV 7” transmite IPN.

“Încă nu este târziu ca opoziţia să iasă din alegeri. Este vorba de Maia Sandu, Andrei Năstase şi Dmitrii Ciubaşenco. PSRM nu se află în opoziţie. Dodon conlucrează cu Plahotniuc. Scenariul a fost făcut. Ei vor face tot posibilul ca în turul doi să iasă Lupu cu Dodon. Pe oricine vor alege oamenii în turul doi, tot omul lui Plahotniuc va fi. Oamenii trebuie să meargă la vot şi să strice buletinul, pentru a nu le fi furat votul”, a declarat Petrenco.

Fostul deputat a adus acuzaţii în adresa lui Vladimir Plahotniuc că ar fi unul dintre organizatorii protestelor din 7 aprilie 2009. “ Plahotniuc a încercat să facă o lovitură de stat. El nu avea atunci atâta influenţă şi a folosit persoane cu influenţă. Cei care au deţinut în perioada respectivă funcţii de răspundere se află acum în anturajul lui. Reşetnicov a venit la majoritatea parlamentară, Zubic asigură securitatea hotelurilor lui Plahotniuc, generalul Mejinschi la fel este angajat la Plahotniuc, Constantin Ţuţu, care a dirijat sportivii provocatori, a ajuns deputat din partea Partidului Democrat”, a precizat fostul comunist.

Potrivit lui Petrenco, Vladimir Voronin l-ar fi ajutat pe Plahotniuc să privatizeze hotelul „Codru” la preţuri derizorii. „Au fost opinii diferite privind privatizarea hotelului, dar Voronin avea influenţă, el a insistat şi cuvântul lui era lege”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/grigore-petrenco-candidatii-opozitiei-trebuie-sa-se-retraga-din-cursa-prezidentiala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19