Select your Top Menu from wp menus

Grecia: Poliţia dezmembrează o reţea de proxeneţi români şi moldoveni

Un grup organizat profilat pe traficul de persoane şi exploatarea sexuală a femeilor a fost dezmembrat pe baza unei plângeri făcute de o tânără de 23 de ani din Republica Moldova, iar patru dintre membrii acesteia, printre care şi un român, au fost arestaţi, a anunţat joi poliţia greacă, citată de agenţia ANA.

Grupul se ocupa cu atragerea femeilor străine în Grecia cu promisiunea unei loc de muncă, pe care ulterior le obliga să se prostitueze în case de toleranţă, de cele mai multe ori confiscându-le câştigurile băneşti.

În raidurile efectuate de poliţie la Atena şi Argos au fost arestate patru persoane, doi bărbaţi – unul din România în vârstă de 32 de ani şi altul de 52 de ani – şi două femei, una din Republica Moldova în vârstă de 31 de ani şi alta de 60 de ani. Alţi doi suspecţi sunt căutaţi de forţele de ordine.

Un alt român, în vârstă de 27 de ani, se află în închisoarea de maximă siguranţă Korydallos de la Atena, fiind considerat membru al grupului infracţional amintit.

În cursul unui raid într-un bordel din Argos, au fost reţinute două femei din Republica Moldova, presupuse victime ale proxeneţilor. Ele au fost trimise la un cămin din subordinea Centrului naţional pentru solidaritate socială, în aşteptarea răspunsului procuraturii la cererea de a fi considerate victime ale traficului de persoane.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/grecia-politia-dezmembreaza-o-retea-de-proxeneti-romani-si-moldoveni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19