Select your Top Menu from wp menus

Grav accident la Orhei: Cinci persoane, printre care trei copii, transportate la spital

Cinci persoane, printre care trei copii minori, au fost transportați la spital în urma unui grav acciden care a avut loc pe drumul R-6 „Chișinău-Orhei-Bălți”. Informația a fost confirmată pentru Compania Teleradio-Moldova de către ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău. Potrivit datelor prezentate, accidentul a avut loc în dimineața zilei de 18 iunie, în jurul orei 11:00.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un șofer de 26 de ani, care conducea un automobil cu direcția spre Chișinău, nu a păstrat distanța față de vehiculul din față și nu a frânat la timp. Ca urmare s-a lovit cu o mașină condusă de un șofer în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe aceeași bandă de circulație.

În urma impactului, șoferul de 51 de ani, o pasageră din celălalt vehicul și trei minori au fost transportați la spital pentru investigații.

Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt șofer urmează să fie supus testat alcoolscopic.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

sursa: radiomoldova.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/grav-accident-la-orhei-cinci-persoane-printre-care-trei-copii-transportate-la-spital/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19