Select your Top Menu from wp menus

Gorbunțov: Raiderii din RM și Rusia au încercat să mă ucidă

După o lună de la tentativa de asasinat de la Londra Gherman Gorbunțov sparge tăcerea. Acesta a declarat într-un interviu că în spatele tentativei sale de asasinare ar sta autorii atacurilor raider din Moldova și Rusia. 

Gorbunțov, care a fost împușcat de 6 ori, susține că asasinarea sa a fost comandată de 4 oameni de afacei influenți din Federația Rusă, ba mai mult, fostul director al Universalbank susține că unul din cei care au dorit să îi vadă mort ar fi în strânse legături cu proaspătul reales președinte al Rusiei – Vladimir Putin. Cu toate acestea bancherul rus nu a dorit să ofere nume, scrie eco.md.

Gorbunţov susţine că aceleaşi persoane au comandat tentativa de omor asupra bancherului rus Alexandr Antonov, la Moscova, în 2009. Aceştia ar fi încercat să-l elimine pe Gherman Gorbunţov, pentru că fostul proprietar al Universalbank trebuia să depună mărturii în cazul tentativei de asasinat asupra lui Antonov.

Numele lui Gherman Gorbunțov figurează pe lista oamenilor căutați de CCCEC. Deși are multe păcate și este dat în căutare generală în R. Moldova Gorbunțov nu poate fi extrădat din cauza faptului că autoritățile de la Chişinău nu au acord în acest sens cu Marea Britanie.

În momentul producerii tentativei de asasinat bancherul s-ar fi deplasat către apartamentul său din zona rezidențială Bing, în care locuia de mai mulți ani, asupra lui fiind deschis focul în rafale, cel mai probabil dintr-un pistol automat.

sursa: eco.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gorbuntov-raiderii-din-rm-si-rusia-au-incercat-sa-ma-ucida/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19