Select your Top Menu from wp menus

Google, invinuita si cercetata de procurori

Atât Uniunea Europeană, cât şi  SUA  au pornit anchete pe numele companiei Google pentru a stabili în ce măsură este  încălcat dreptul de confidențialitate al utilizatorilor.

Google este învinuită că ar fi folosit un cod de acces pentru a extrage informaţii din browser-ul de internet exploatat de deţinătorii de iPhone-uri, iPad-uri și PC-uri, scrie Daily Mail.

Prin folosirea codului respectiv, browser-ul trimitea automat informațiile utilizatorului spre Google, acestea fiind folosite pentru crearea de profiluri publicitare pentru companie.

De când au fost demarate anchetele, Google a dezactivat codul, afirmând că este o eroare şi că a colectat doar informaţii anonime.

Pe de altă parte, un fost director din cadrul companiei a declarat că Google s-a transformat într-o ”companie de publicitate”, obsedată să colecteze datele personale ale utilizatorilor.

sursa: union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/google-invinuita-si-cercetata-de-procurori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19