Select your Top Menu from wp menus

Google a calculat care este cel mai amuzant clip de pe YouTube .VIDEO

Chiar dacă părerea generală este că umorul nu poate fi măsurat, Google a reuşit să obţină o formulă cu care se poate afla, statistic, care sunt cele mai amuzante clipuri încărcate pe YouTube. Gigantul IT susţine că un clip cu o pisică care miaună „nu, nu, nu, nu” este cel mai amuzant clip de pe site, deşi nu a reuşit să adune cu mult peste un milion de afişări, scrie Daily Mail.

Formula? Google a analizat reacţiile transpuse în comentarii ale celor care au vizualizat clipul, iar clipul mult mai puţin vizualizat decât altele care adună cu uşurinţă milioane de afişări pare să fie cel mai comic.

„Elementul cheie la aceste calcule stă în maniera în care utilizatorii îşi exprimă reacţia veselă sau nu”, explică pe blogul său cercetătoarea Sanketh Shetty de la Google.
„Internauţii îşi accentuează reacţiile amuzate în câteva metode: fie scriu comentariul cu majuscule, fie lungesc anumite litere dintr-un cuvânt, folosesc multe semne de exclamare sau repetă de mai multe ori abrevieri cunoscute pentru râs pe Internet, precum ar fi LOL”, a exemplificat Shetty.
Mai exact, procedeul de calcul al amuzamentului cunatifică gradul în care s-au accentuat cuvinte cheie despre care s-a stabilit ulterior că simbolizează umorul.

sursa: unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/google-a-calculat-care-este-cel-mai-amuzant-clip-de-pe-youtube-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19