Select your Top Menu from wp menus

Gluma unui moldovean a pus pe jar un aeroport din Sankt-Petersburg

Presa rusească relatează desăre un moldovean care a facut o glumă neinspirată pe aeroportul Pulkovo, spunând cuvântul „Bombă”.
Incidentul s-a produs luni , 23 iulie la ora 14.18 (ora Moscovei) , pe aeroportul Pulkovo-1. Aflându-se la bordul unui avion Boeing -735, care efectua o cursă pe ruta Sankt-Petersburg – Moscova, un pasager în vârstă de 29 de ani a rostit cuvântul „bomba”.
Pasagerul s-a dovedit a fi cetăţean al Republicii Moldova, avand permis de şedere in raionul Prioziorsk, regiunea Leningrad.
Pasagerul a fost reţinut şi a recunoscut ca a rostit cuvântul „bomba” pentru a glumi.
Timp de 10 minute s-a produs evacuarea pasagerilor şi a membrilor echipajului de zbor , iar în rezultatul verificărilor s-a constatat ca în avion nu există substanţe explozive.
Avionul a decolat abia la ora 18.08 (ora Moscovei)


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gluma-unui-moldovean-a-pus-pe-jar-un-aeroport-din-sankt-peresburg/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19