Select your Top Menu from wp menus

Gina Lollobrigida, proces cu fiul sau. Miza, 51 de MILIOANE DE DOLARI

Actrita italiana Gina Lollobrigida, in varsta de 87 de ani, a castigat un proces impotriva fiului sau, miza fiind averea de 51 de milioane de dolari.

In aprilie, Milko Skofic Jr ii intentase mamei sale proces, sustinand ca averea acesteia, de 51 de milioane de dolari, nu mai poate fi administrata de ea, din cauza varstei inaintate. Acesta sustinea ca Gina Lollobrigida nu mai este capabila sa-si organizeze afacerile, relateaza ContactMusic, citat de ziare.com.

Fiul ei a sustinut ca actrita se afla in compania unor barbati tineri, care ar putea profita de ea.

Un tribunal din Roma a stabilit insa ca actrita octogenara este “perfect capabila” sa-si administreze averea si afacerile, “fiind autonoma, coerenta si lucida”.

Milko Skofic Jr este singurul fiu al actritei, acesta provenind din casatoria cu medicul Milko Skofic. Cei doi au divortat in 1971, dupa 20 de ani de mariaj.

sursa: TurdeTur.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gina-lollobrigida-proces-cu-fiul-sau-miza-51-de-milioane-de-dolari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19