Select your Top Menu from wp menus

Gimnaziul ‘M.Eminescu’ din Orhei perpetueaza traditia de omagiere a poetului

Pe durata acestei saptamani la gimnaziu se desfasoara  activitati extrascolare dedicate creatiei  Luceafarului poeziei romane si  altor poeti si scriitori romani.
Potrivit Olgai Mucuta, sefa catedrei de limba si literatura romana din gimnaziu, in perioada 16- 20 ianuarie, elevii claselor  5-9 participa la emisiuni radiofonice difuzate de radioul gimnazial, la concursurile gazetelor de perete, la concursuri de recitaluri si de prezentare teatralizata a operelor marilor poeti si scriitori romani.

“In actiunile prilejuite de cea de-a 162-a aniversare de la nasterea lui Eminescu sunt implicati toti cei 4 profesorii de limba si literatura romana si ne-am bucura foarte mult daca vom avea si oaspeti care ar aprecia munca noastra  si a elevilor”,  a spus pedagogul.

La fiecare inceput de an si mijloc de ianuarie,  in cadrul gimnaziului „Mihai Eminescu” din Orhei  au loc activitati de omagiere a  poetului,  numele caruia aceasta institutie de invatamant il poarta de la infiintarea sa, cu  mai bine de 2 decenii in urma.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gimnaziul-mihai-eminescu-din-orhei-perpetueaza-traditia-de-omagiere-a-poetului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19