Select your Top Menu from wp menus

Gigi Becali s-a trezit la realitate: „Sunt un analfabet, un dobitoc şi un prost“

După ani de zile în care s-a lăudat ba că e „Urs”, ba un „Războinic al luminii”, patronul Stelei a avut o revelaţie azi dimineaţă şi şi-a dat seamă ce a fost de când a intrat în viaţa publică, scrie Adevarul.

După ce a câştigat în ţară toate litigiile cu FCM Bacău, privind contractul de transfer al jucătorului Eugen Baciu, Steaua a pierdut tocmai bătălia decisivă. Ieri, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane s-a hotărât că roş-albaştrii trebuie să plătească despăgubiri în valoare totală de 840.000 de euro clubului băcăuan.

Auzind acest verdict, Gigi Becali şi-a ieşit din minţi.

„Nu toate conflictele trebuie rezolvate la TAS. Acolo e corupţie mare şi voi semnala această situaţie în Parlamentul European. România nu recunoaşte un Tribunal Arbitral din Elveţia Conform Tratatului de la Lisabona al UE, fotbalul e o activitate economică ce funcţionează după legi civile. Aşa că îi mulţumesc lui Mititelu, că eram un dobitoc. Până acum eram analfabet, eram prost. Gata, nu se mai poat trăi în mizerie. Mititelu a deşteptat fotbalul românesc. N-are dreptate în toate, dar în legislaţie, da. A venit timpul să facem ordine în fotbal şi să limpezim toate legile din fotbal”, a declarat patronul Stelei.

sursa: adevarul.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gigi-becali-s-a-trezit-la-realitate-sunt-un-analfabet-un-dobitoc-si-un-prost/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19