Select your Top Menu from wp menus

Ghimpu vrea ca Procurorul General să-l tragă la răspundere pe Dodon

Liderul PL, Mihai Ghimpu, îi solicită Procurorului General, Eduard Harunjen, să examineze acțiunile Președintelui Igor Dodon prin prisma normelor consacrate de Codul Penal în vederea constatării unor infracțiuni. }ntr-o scrisoare, Ghimpu atrage atenția  la investigațiile jurnalistice care au scos la iveală că reparația reședinței Prezidențiale de la Condrița depășește cu mult  limitele bugetare alocate în acest sscop – de  197 de mii de lei. 

În replică, președintele Igor Dodon a declarat că nu a folosit bani din bugetul statului pentru renovarea reședinței prezidențiale de la Condrița.

Declarația a fost făcută drept răspuns la o știre precum că Direcţia Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului a organizat un concurs de oferte, alocând 197 de mii de lei pentru reparaţia podelelor casei de odihnă din Condrița.

Potrivit Ziarul de Gardă,   neoficial, însă în vilă au avut loc lucrări de renovare mult mai costisitoare, despre care autorităţile strâng din umeri atunci când sunt întrebate. 

sursa TV10

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ghimpu-vrea-ca-procurorul-general-sa-l-traga-la-raspundere-pe-dodon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19