Select your Top Menu from wp menus

Ghimpu insistă ca beneficiarii creditelor neperformante care au falimentat 3 bănci să devină cunoscuți

Deputatul Mihai Ghimpu, Președintele PL, a adresat un demers repetat Guvernatorului BNM, prin care solicită publicarea listelor persoanelor care au beneficiat de credite neperformante de la cele trei bănci, ce au fost devalizate, Banca de Economiii, Unibank și Banca Socială. Anunțul a fost făcut pe pagina sa oficială de Facebook, scrie Tribuna.md , menționând că astfel Ghimpu contraatacă și mai întrebându-se dacă solicitarea lui va fi satisfăcută.

„Pe data de 25 noiembrie 2016, în cadrul audierilor parlamentare pe marginea anchetei privind „jaful din sistemul bancar”, am cerut de la tribuna Parlamentului ca Banca Națională a Moldovei să facă publică lista celor care au beneficiat de credite neperformante de la cele trei bănci, Banca de Economii, UniBank și Banca Socială. Ulterior acest demers l-am adresat conducerii BNM și în cadrul a două emisiuni televizate la Moldova 1 și la TVC 21. În toată această perioadă, nu am primit nici un răspuns. În acest sens am adresat o scrisoare către Guvernatorul BNM, prin care repetat cer ca lista celor care au beneficiat de credite neperformante de la cele trei bănci să fie făcută publică”, scrie liberalul.

Reamintim că pe data de 25 noiembrie 2016,  Mihai Ghimpu a spus că nu e impresionat de rezultatele anchetei în furtul miliardului.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ghimpu-insista-ca-beneficiarii-creditelor-neperformante-care-au-falimentat-3-banci-sa-devina-cunoscuti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19