Select your Top Menu from wp menus

Ghimpu este gata să se alieze cu comuniştii pentru a-l demite pe Timofti

Liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat ieri în cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune că va vota cu PCRM sau cu orice alt partid demiterea Preşedintelui Timofti în cazul în care acesta îl va înainta din nou pe Vlad Filat la funcţia de premier.
Acesta a spus că Timofti trebuie să îl convingă pe Filat şi PLDM ca să se propună o altă candidatură, doar aceasta fiind şansa de a se evita alegerile anticipate.
Declaraţiile lidrului PL vin după ce ieri Iurile Leancă a declarat că PLDM nu va propune o altă candidatură la funcţia de Prim-ministru în locul lui Filat.
Tot ieri Preşedintele Timofti, a declarat că nu va ceda presiunilor după ce Ghimpu a făcut declaraţii similare marţi, 5 martie.
PL nu a susţinut moţiunea de cenzură contra Guvernului, în plen Ghimpu spunând că nu poate susţine această iniţiativă pentru că vine de la comunişti. Tot atunci mai mulţi deputaţi PL au acuzat PLDM-ul de alianţe cu PCRM.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ghimpu-este-gata-sa-se-alieze-cu-comunistii-pentru-a-l-demite-pe-timofti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19