Select your Top Menu from wp menus

Ghimpu declară că mai mulţi miniştri vor fi demişi

Liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat că astăzi sau mâine vor fi eliberati din functie unii ministri. Anuntul a fost facut de liderul PL. Potrivit liderului liberal ar fi vorba în primul rând de ministrul Transporturilor Anatol Şalaru şi vice-premierul Mihai Moldovanu.
Ghimpu i-a sfătuit pe cei de la guvenrare să nu ia decizii pripite. Acesta a declarat că oricum aceste legi contravin Constituţiei, iar parlamentul nu ar fi avut dreptul de a modifica împuternicirile premierului interimar.
Azi, liberalul Ion Cebanu care la sfarsitul lunii februarie a fost numit sef la Moldsilava a fost eliberat din functie la propunerea premierului desemnat, Iurie Leanca.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ghimpu-declara-ca-mai-multi-ministri-vor-fi-demisi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19