Select your Top Menu from wp menus

Ghimpu avertizează partenerii din Alianță să nu încheie coaliții cu deputații ex-PCRM

Liderul liberal, Mihai Ghimpu spune că acordul alianței de guvernare nu va fi periclitat de înmulțirea deputaților neafiliați proveniți din PCRM, dar admite că practicile alianței se pot schimba.
Într-un interviu cu Europa Liberă, Ghimpu a avertizat joi că PL va răspunde dacă partenerii de alianță vor crea coaliții cu foștii deputați comuniști pentru a promova politici neagreate de liberali: „Noi nu vom tolera la infinit astfel de combinații. Ori lucrăm cum ne-am înțeles și avem acord care reglementează absolut totul, ori vorba aia…”
Liderul liberal a vorbit după ieșirea a încă unui grup de trei deputați din PCRM și revenirea comuniștilor în parlament.
sursa:europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ghimpu-avertizeaza-partenerii-din-alianta-sa-nu-incheie-coalitii-cu-deputatii-ex-pcrm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19