Select your Top Menu from wp menus

Gheorghe Inculeț, dat în căutare în cazul omorului de la Durlești

Cetățeanul Gheorghe Inculeț este dat în căutare de poliție. Potrivit procurorilor, acesta este bănuit că ar fi implicat în cazul omorului de la Durlești. Consilierul ministrului Afacerilor Interne, Eugeniu Onică, a declarat pentru UNIMEDIA că Inculeț este născut în anul 1973. Acesta a fost internat la un spital de psihiatrie în 2000 după ce acesta și-a ucis sora și nepoata de 3 ani. Familia sa a confirmat că Inculeț ar avea probleme mintale.

În 2007 acesta a fugit din spital, după care nimeni nu mai știe nimic de el. Potrivit procedurilor, astfel de persoane sunt considerate dispărute.

După ce procurorii au făcut legătura cu el pe cazul omorului de la Durlești, acesta este căutat și de poliție.

Fotografia atașată datează cu anul 1999.

Astăzi se împlinește 1 an de la tragicul eveniment de la Durlești. Atunci, doi tineri au fost găsiţi într-o maşină abandonată lângă Biserica „Sfântul Andrei” din orăşelul Durleşti. Tânărul de 18 ani și minora de 15 ani au fost împuşcaţi în cap. Pe acest caz a fost pornită o urmărie penală – omor premeditat.  Autorul crimei riscă detenţiune pe viaţă.

sursa: unimedia.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gheorghe-inculet-dat-in-cautare-in-cazul-omorului-de-la-durlesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19