Select your Top Menu from wp menus

Gheorghe Brega susţine că nu a lovit aistenta medicală

 

Gheorghe Brega susţine că nu a lovit aistenta medicală. Acesta a declarat că femeia ar fi fost bătută de soţul său acasa, în seara zilei în care actualul deputat a acut o altercaţie cu dânsa, scrie Inprofunzime.md

Acesta a mai declarat că ar fi victima răzbunării unei companii farmaceutice. Amintim că publicaţia Adevărul  a relatat astăzi relatează despre cazul unei asistente medicale care ar fi devenit invalid din cauza unei lovituri primite de la Gheorghe Brega , când acesta era medic.
Potrivit sursei citate Efrosinia Boboc, a relatat că a primit o palmă în anul 1994 de la Gheorhge Brega , care este în prezent deputat, iar drept urmare a devenit invalid de gradul II. Colegii de spital ai actualului deputat s-au arătat rezervaţi în declaraţii , iar deputatul a negat acest incident.

Numele lui Gheorghe Brega a mai figurat zilele trecute într-o ştire plasată de portalul român money.ro. Acolo s-a vorbit despre faptul că Balkan Pharmaceuticals, o companie producătoare de medicamente este atacată de deputat, care este şi şeful Comisiei de anchetă pentru examinarea situaţiei pe piaţa farmaceutică.

În vara 2012 deputatul PL, Gheorghe Brega, a acuzat compania farmaceutică românească că produce medicamente de proastă calitate, este favorizată la înregistrarea preparatelor sale și câștigă licitațiile pentru achiziţionarea medicamentelor în instituţiile medicale de stat, deși propune prețuri mai mari, scrienews.clik.md.
În replică, Balkan Pharmaceuticals susține că acuzațiile aduse de către Gheorghe Brega sunt nefondate și lipsite de dovezi. Totodată, compania lasă să se înțeleagă că deputatul ar avea interese pe piața farmaceutică și ar proteja anumite companii producătoare de medicamente.

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gheorghe-brega-sustine-ca-nu-a-lovit-aistenta-medicala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19