Select your Top Menu from wp menus

Gestul lui Adrian Năstase a fost unul premeditat

Cele mai recente informaţii oferite de autorităţile române arată că gestul lui Adrian Năstase a fost unul premeditat. Anchetatorii susţin că au descoperit un bilet de adio redactat de fostul premier.

Biletul a fost găsit în urma percheziţiilor efectuate de autorităţi în locuinţa din Zambaccian a lui Adrian Năstase. Foaia nu se afla în birou, ci într-o altă încăpere a casei.

Înainte de a se împuşca, fostul premier i-ar fi spus poliţistului care îl însoţea:”Îmi pare rău că trebuie să asistaţi la aşa ceva”.

Fostul premier Adrian Năstase este internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca şi a fost operat în această dimineaţă după ce s-a împuşcat în zona gâtului cu un pistol.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gestul-lui-adrian-nastase-a-fost-unul-premeditat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19