Select your Top Menu from wp menus

Ofensiva pagubitoare a gerului asupra contoarelor si conductelor de apa

Gerul face   stricaciune in gospodariile orheienilor care nu si-au protejat foarte bine contoarele de apa.  De cand s-a lasat frigul au fost defectate 58 de contoare. Majoritatea – in gospodariile sectorului particular din cartierele Slobozia Doamnei si Lupoaica ale orasului Orhei si in satul Pohorniceni. 

Nina Chirca,  sef de sectie in cadrul Regiei Apa-Canal Orhei, a relatat ca incepand cu 27 ianuarie, intreprinderea inregistreaza zilnic numeroase cereri privind schimbarea contoarelor. Potrivit sursei citate,  lucrarile de demontare si montare ii costa pe cei pagubiti 104 lei,  la care se mai adauga in jur de 300 de lei – pretul contorului nou. Astfel incat neplacerile legate de inghetul contorului se ridica, intrun singur caz, in medie la 400 de lei.
Nina Chirca a mai declarat ca din cauza volumelor mari de lucru, cauzate de frigul de afara,  sambata trecuta 2 echipe de la Apa-Canal s-au ocupat toata ziua de inlocuirea contoarelor consumatorilor particulari, dar  si de dezghetarea unor trasee de apeduct din raza orasului Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/gerul-face-stricaciune-in-gospodariile-orheienilor-care-nu-si-au-protejat-contoarele-de-apa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19