Select your Top Menu from wp menus

Germania: Circa 1.400 de persoane evacuate in urma unui incident industrial

In jur de 1.400 de persoane au fost evacuate luni seara la Bad Fallingbostel (nordul Germaniei) in urma unui incident industrial produs intr-o uzina agroalimentara a gigantului Kraft Foods care a provocat aparitia unui nor toxic, au anuntat pompierii germani, citati de AFP.

Circa 700 de membri ai serviciilor de interventie au intervenit pentru a ajuta persoanele nevoite sa isi paraseasca locuintele in urma incidentului care a provocat emanatii periculoase, inorasul situat in apropiere de Hanovra.

Incidentul a fost provocat de o manipulare gresita in incinta fabricii care a dus la deversarea, din neatentie, a unui acid intr-un rezervor de soda, provocand o reactie chimica periculoasa.

Serviciile de interventie incercau marti dimineata sa raceasca rezervorul, cu scopul de a preveni o potentiala explozie, a precizat sursa citata.

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/germania-circa-1-400-de-persoane-evacuate-in-urma-unui-incident-industrial/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19